16.1.2015

Masterchef

Tämän päivän kokkailu oli jälleen samanlainen kuin niin monena muunakin päivänä: järkyttävä nälkä, jotain äkkiä nyt heti. Tässä vaiheessa ei todellakaan ruveta selailemaan ispiroivia ruokakuvia pinterestistä, instasta tai we heart it:sta. Tai mistään muualtakaan. Nyt pitää toimia! Ja tässä on lopputulos:

K´s SPECIAL PASTA (valmistusaika alle 10min)

sopivasti makaroonia
sopivasti pestoa
tofun jämät
maapähkinäpussin jämät
tölkkiananaksen jämät
tomaatti

1. Laita levy päälle ja keitä vesi vedenkeittimessä. Kaada kiehunut vesi kattilaan ja kattila jo lämmenneelle liedelle.
2. Keitä makarooni. Jäähdytä kylmässä vedessä, jotta pysyy irtonaisena. Miksaa sekaan sopivasti pestoa.
3. Paista tofun loppu.
4. Pilko tomaatti ja ananas.
5. Miksaa kaikki pannulla.
6. Jos löytyy jotain päälle ripoteltavaa niin ripottele. (Nyt ei ripoteltu)

namjaslurps!


Makarooni - Myllyn paras     Tofu - Jalotofu marinoitu     Tomaatti - espanjalainen     Ananas - Rainbow     Maapähkinä - Maustesallinen Oy     Pesto - Urtekram     Paistinpannu - IKEA     Liesi - UPO C 215


Tälläsessä mitä kaapista sattuu löytymään -ruuassa on myös se hyvä puoli, että ruokaa tulee suhteellisen paljon. Tästä riittää parille aterialle. Jos oikein pitää nipistää niin kolmelle.

-K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti